Therapiepraktijk voor healing en coaching


 
Logo Mo&Co
 
 

Nieuwsbrief Mo&Co, Editie 01 - Jaargang 2012

 
 
 

Er staat iets heel bijzonders te gebeuren!

Lieve allen,
De eerste nieuwsbrief van 2012 en onder een nieuwe naam: Mo&Co. De naam van Mo's kliniek!

In maart zal Monique haar praktijk uitbreiden tot een kliniek en openen de deuren van de eerste vestiging van Mo&Co in een voormalig koetshuis te Maarssen. In de tussentijd wordt er door een team hard gewerkt om over een jaar een heus Mo-tel te realiseren.

Samen met haar team zal Monique trainingen verzorgen om vakgenoten op te leiden in haar specifieke werkwijze. Voor de cliënten is er naast therapiesessies ruimte voor andere activiteiten als yoga, meditatie, massage, healing en lezingen.

Er komt een eetkamer waar gasten tijdens openingsuren lekker kunnen eten en drinken. Het aanbod zal op ieders wensen worden afgestemd en je krijgt hier ruimschoots de gelegenheid om te 'oefenen' in vrij eten. Kwaliteit en een ontspannen sfeer staan voorop en waar mogelijk zullen biologische producten worden gebruikt.

Op dit moment gaan ook de gesprekken met zorgverzekeraars van start en we gaan ervan uit dat we op korte termijn als een gecertificeerd bedrijf aanspraak kunnen maken op vergoeding van een behandelpakket.

Tegelijkertijd zoeken we nu naar investeerders die een bijdrage willen leveren aan dit unieke project. Bij deze doen we dan ook een oproep aan iedereen die mensen kent die mogelijk zouden willen investeren om dit ons te laten weten. Er ligt een gedegen businessplan dat aan potentiële investeerders kan worden voorgelegd.
Mo-dag

Bij deze een heel dik dank je wel voor iedereen die er op 11 december j.l. bij was en eraan heeft bijgedragen dat het zo'n bijzondere dag werd. Veel dank ook voor alle ongelooflijk lieve en enthousiaste reacties. Volgende keer in Maarssen!

Oproep: E-mail adressen delen

Onder het motto 'delen is helen' hierbij de oproep aan allen die hun e-mailadres willen delen opdat we elkaar kunnen ondersteunen! Graag laten weten aan Christiane (christiane@moniquerosier.com).


Adres- en andere wijzigingen

Als er gegevens wijzigen in je adres, telefoonnummer of e-mail, zou je dan willen inloggen en je informatie aanpassen? Het is een paar keer voorgekomen dat dit niet is gebeurd en dat vervolgens correspondentie naar een oud adres is gegaan. Mocht je er met de computer echt niet uitkomen, neem dan contact op met Christiane (christiane@moniquerosier.com).

Spreuk van de maand

Van de Hopi indianen

Een grootmoeder vertelde haar kleinzoon dat er binnen in haar twee wolven vechten. Eén ervan is wreedaardig, boos, bloeddorstig, verwaand, koppig, wraakzuchtig .De andere is zachtaardig, waakzaam, trouw, dapper en wijs. De kleinzoon vraagt: 'Oma, welke wolf wint?' Haar antwoord: 'De wolf die ik voer'
Dit jaar werd alles anders

Dit jaar gingen haar ogen open en besloot ze dat het anders moest. Christy-Ann Dalfour (31) wilde genezen van haar eetstoornis anorexia nervosa. Ze volgde therapie en werkte harder dan ooit aan zichzelf. Haar overleden moeder zou trots op haar zijn geweest.

'Ik voel, ik praat, ik seks en ik werk: ik ben weer écht gaan leven'

Bekijk hier het artikel in pdf


Happy Beautiful You
(wie wil er model staan of fotograferen?)

Monique is benaderd door Anouk Dijkstra van Happy Beautiful You. Anouk: 'HBY is een schoonheidslabel dat staat voor de perfectie van de vrouw ongeacht maat, lengte, handicap, geestelijke of lichamelijke beperking, verandering van uiterlijk door bv brandwonden of een operatie na de ziekte kanker. Dit is een onderwerp waar steeds meer vrouwen mee worstelen.' Zij gaat een boek en een kalender uitgeven over de schoonheid van vrouwen. Het doel is om hierin de 'ECHTE' vrouw te portretteren. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Monique heeft toegezegd met een foto en korte tekst in het boek te komen. Maar… er worden ook modellen en fotografen gevraagd om mee te werken. Mocht je daarin interesse hebben, lees dan bijgaand bericht en neem contact op met Anouk.
Kijk hier voor meer info


Monique Rosier

 

www.moniquerosier.com

 Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Nieuwsbrieven
Maak een afspraak
Info & Contact