Therapiepraktijk voor healing en coaching


 
Logo Mo&Co
 
Nieuwsbrief Mo&Co, Editie 02 - Jaargang 2012
 
 
 
 

Nieuws over Mo&Co

Maart roert zijn staart en dat gaat ook op voor de vorderingen rond Mo&Co. Helaas is niet alles te sturen: door omstandigheden is er fikse vertraging opgetreden. We zetten alles op alles om Mo&Co te realiseren en houden jullie natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.
Onkruidbeurs

Op 18 maart is Monique een van de sprekers tijdens de Onkruidbeurs te Houten. De Onkruidbeurs is al decennia de best bezochte beurs op het gebied van opleidingen, gezondheid, zingeving en van spirituele ontwikkeling en groei.
Kijk hier voor meer info.

Lekker in je lijf Evenement

Op donderdagavond 31 mei spreekt Monique op dit evenement in Maarssen. Het thema die avond is Afvallen. En dan?
Kijk hier voor meer info.


Marie-Thérèse Mentink

De meesten van jullie kennen Marie-Thérèse van de prachtige kunst die ze maakt en waarover ze op de Mo-dagen vertelt. En natuurlijk van het cirkelschilderij dat Monique bij haar therapie gebruikt. Al het werk in de nieuwsbrieven is van haar hand.

Marie-Thérèse: al sinds mijn opleiding aan de kunstacademie van Den Bosch werk ik voornamelijk in een gemengde techniek van de collage, tekenen en schilderen. Al schuivend met foto's beelden samenbrengen. Weer uit elkaar halen, verder associëren, ideeën toevoegen met verf, inkt of woorden.
Zo kan ik ruimte creëren om nieuwe beelden te ontdekken, die altijd weer terug te voeren zijn op een aantal thema's : het gekwetste lichaam, verlangen van de ziel, troost van het woord.

Marie-Thérèse Mentink, 44 jaar, beeldend kunstenaar, getrouwd en moeder van twee zonen. Woont en werkt te Huizen. www.mthm.nl
Moodsalon

Monique is benaderd door Nicolette Meijer van Moodsalon. Het uitgangspunt voor het beginnen van de Moodsalon was: wij vragen ons allemaal af wat we werkelijk wensen voor onszelf en wie we graag wensen te zijn. En hoe mooi is het om dat te visualiseren en er uit te halen wat voor jou belangrijk is; what you see is what you get. Nicolette biedt een introductieprijs van € 49 per persoon per dagdeel incl. materialen, drankjes, lunch of diner.

Meer informatie op www.moodsalon.nl

Delen is helen :

Als je behoefte hebt aan contact buiten de sessies met Monique om, mail dan naar christiane@moniquerosier.com voor een lijstje met de gegevens.

Adres- en andere wijzigingen

Vergeet niet je gegevens in het agendasysteem aan te passen als je verhuist. Neem contact op met christiane@moniquerosier.com als je dit niet zelf lukt. Stuur ook een mailtje als je niet meer op de nieuwsbrieflijst wilt staan.Monique Rosier

 

www.moniquerosier.com

 Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Nieuwsbrieven
Maak een afspraak
Info & Contact