Therapiepraktijk voor healing en coaching
 
Logo Mo&Co
 
Nieuwsbrief Mo&Co, Editie 04 - Jaargang 2012
 
 
 
 

Lieve allen,

Maandag 25 juni ben ik weer van start gegaan. Hoe ontzettend waardevol, liefdevol en hartversterkend waren alle lieve briefjes, kaarten en cadeautjes (en stilte in al mijn apparaten...) die ik van jullie mocht ontvangen. Het heeft me echt de kans gegeven om te resetten en heel goed te kijken hoe ik het verder wil en ga doen.

In deze nieuwsbrief volgt een aantal nieuw ingevoerde veranderingen zodat ik onze sessies en contact daaromheen kan versterken zonder mijzelf of anderen daarmee ‘geweld’ aan te doen. Want aan een opgebrande Monique heeft niemand wat.

Ik kijk enorm naar jullie uit en heb er zoals altijd zin in!

Liefs, Mo
Wat gaat er veranderen:

Woensdag schrijfdag
Vanaf volgende week zullen de woensdagen in het teken staan van het schrijven van het nieuwe boek.

Lengte sessies
Vanaf nu worden alle nieuw in te boeken sessies 1,5 uur, ook voor de intake. Daarmee komen de 2-uurs sessies te vervallen.

Ondersteuning buiten de sessies om
Monique hoopt nog steeds in de toekomst met een groter team 24 uur per dag klaar te kunnen staan voor wie dat echt nodig heeft. Om te voorkomen dat ze nu naast de sessies 24 uur per dag sms’send doorbrengt, kan het niet anders dan jullie te vragen het contact zoveel mogelijk te beperken tot directe hulpvragen (en blije overwinningen!) tussen 9.00 en 19.00 uur.

In het nieuwe schema is er tussen elke sessie een half uur vrijgekomen waarin Monique vragen van cliënten kan beantwoorden. Stuur een sms/app en Monique neemt dan zelf contact met je op.

Daarnaast kun je met brandende vragen dagelijks bellen van 9.00-9.30 en 18.00-18.30 uur.

Mailen kan natuurlijk altijd, Monique reageert dan zo snel als dat mogelijk is.

Tarief
Na drie jaar gaat het tarief voor een sessie van
1,5 uur per 1 september veranderen van
€ 95 naar € 113,45 excl. btw (€ 75 per uur).
Bij dit tarief is de hierboven genoemde ondersteuning buiten de sessies om inbegrepen.Mo&Co Traning

Op zondag 9 september start de Mo&Co Training. Twee zondagen per maand, gedurende een jaar m.u.v. alle schoolvakanties. Er is nog plaats voor een of twee geïnteresseerden. Dus mocht je je hebben bedacht, dan horen we het graag!

Mo-dag

Zet 2 september maar vast in je agenda, want dan staat de volgende Mo-dag gepland! Wie zin heeft om muziek te maken, te zingen of iets anders bij te dragen, kan zich melden bij christiane@moniquerosier.com.
Healing partner: Monique van den Bel

Monique vroeg mij onlangs of ik mij als healing partner wilde verbinden via onze websites en natuurlijk doe ik dat graag want ik vind haar een prachtige vrouw met bijzonder werk.  Ik zal me hier even voorstellen.
Mijn naam is Monique van den Bel, ik ben een spiritueel medium en run een praktijk in Breukelen genaamd Spirit Talks.
Wat ik doe is heel divers maar in het kort betekent het dat je een reading/healing van jezelf kunt laten doen waarbij je alles aan bod kunt laten komen wat je bezighoudt en wat speelt in je leven. We kunnen contact leggen met mensen die zijn overleden, je kunt een (trance) healing krijgen, een combinatie van het voorgaande of je eigen intuïtieve waarneming te ontwikkelen in groepsverband (start nieuwe groep 3 oktober as.!).  Maar bij alles laat ik me leiden door wat ik krijg zodat jij krijgt wat het belangrijkste is voor jou op dat moment. 
Meer over mij en mijn werk kun je vinden op mijn website www.spirittalks.nl of bel me op 0624735231.

Monique zal ook gasttrainer zijn tijdens de Mo&Co Training.
Zomervakantie

Vanaf 30 juli is Monique met zomervakantie.
Op maandag 27 augustus is de praktijk weer geopend.

Monique Rosier

 

www.moniquerosier.com

 

De kunstwerken in deze nieuwsbrief zijn van MTHM (www.mthm.nl)

Nieuwsbrieven kun je altijd nalezen op de www.moniquerosier.com

 Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Nieuwsbrieven
Maak een afspraak
Info & Contact