Therapiepraktijk voor healing en coaching
 
Logo Mo&Co
 
Nieuwsbrief Mo&Co, Editie 05 - Jaargang 2012
 
 
 
 

'De Wandeling' vrijdag 14 december op TV

Monique's interview in het programma
'De Wandeling' van de KRO (Mo vond het eerder 'De Bevalling'…. maar liefdevol gegokt…. in het kader van ons Delen is Helen!) wordt uitgezonden op vrijdag 14 december om 19.55 uur op Nederland 2. Meer info >>
Mo-dag 28 oktober

Wat heerlijk dat we weer met zoveel lieve en bijzondere mensen bij elkaar waren. Wat werd er weer intens gedeeld. Het was prachtig om te zien hoe we elkaar kunnen versterken. We spelen met de gedachte om één dag per maand een Mo-therapiegroep te organiseren, een soort MiniMoDag om elkaar maandelijks te kunnen ontmoeten en inspireren. Monique zou deze (hele) dag zelf begeleiden, we denken aan plaats voor 12 personen, prijs ca € 90 per persoon inclusief heerlijke lunch en verzorging door Groenland. Iedere maand kun je op inschrijving deelnemen, je mag dus één keer komen of elke maand, of niet, net wat jij wilt. Laat aan christiane@moniquerosier.com weten wat je van dit idee vindt.

Mo&Co galerie

Er is veel vraag naar meer 'succesverhalen'. In het boek staan er een paar en op de website monster-en-wij ook, maar ik weet natuurlijk dat er onder jullie veel meer zijn die blij zijn met hun ontwikkeling. Het zou fantastisch zijn om op de website jullie ervaringen met de wereld te gaan delen. Via onderstaande link kun je jouw antwoord geven op vier vragen en jouw verhaal naar Christiane verzenden. Het liefst met (voor)naam en foto maar het mag natuurlijk ook anoniem. Als je geen foto van jezelf meestuurt, dan graag een foto, schilderij of afbeelding die jij inspirerend vindt. Duizendmaal dank als je deze moeite wilt nemen!
Vraag hier naar de on-line link
Appje delen

Monique ontving van een van haar cliënten een prachtig appje:

Het is onmogelijk, zegt de trots.
Het is riskant, zegt de ervaring.
Het heeft geen zin, zegt de reden.
Probeer het maar, fluistert het hart.

Monster&Mo

De herdruk van Monster&Mo heeft een nieuwe subtitel: Nooit meer eetverslaafd en is nu weer in de verkoop.

Lekker in je Lijf - Maarssen

Monique heeft op dit evenement op 31 mei een workshop verzorgd. In bijgaande video komt zij tijdens de openingsdiscussie aan het woord bij 8 minuut 50 en nog een paar keer daarna.
Healing Partner Diny Ligtenberg

Monique en ik kennen elkaar al zo'n 20 jaar en ik ben een van de gasttrainers bij de Mo&Co training. Ik ben sinds 25 jaar biodynamisch therapeute en maak gebruik van biodynamische therapie, schreeuwtherapie en massage om de deuren te openen waarachter de trauma's verborgen zitten. Daarbij is de combinatie van lichaam en geest heel erg belangrijk. Belangrijk is ook dat ik de factor vindt of geestelijk ofwel lichamelijk de meeste invloed heeft op de klachten waarmee mensen komen.
Voor mij is zelfregulatie heel belangrijk: een gezond organisme heeft het vermogen zich te uiten en adequaat te reageren op iedere, zelfs ingrijpende gebeurtenis (zichzelf te reguleren). Zodra iemand zijn natuurlijke vaardigheid tot zelfregulatie verliest, omdat bijvoorbeeld de omgeving geen raad weet met emoties, ontstaan spanningen. Biodynamische therapie wil dit verlies of verminderd vermogen herstellen en weer in contact komen met het "wezen" van een mens en dit verder tot ontwikkeling brengen.
www.lightmountain.nl

Tot slot willen wij jullie een lekkere kerst en liefdevolle feestdagen toewensen!

Liefs, Monique en Christiane

Monique Rosier

 

www.moniquerosier.com

 

De kunstwerken in deze nieuwsbrief zijn van MTHM (www.mthm.nl)

Nieuwsbrieven kun je altijd nalezen op de www.moniquerosier.com

 Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Nieuwsbrieven
Maak een afspraak
Info & Contact