Therapiepraktijk voor healing en coaching
 
Logo Mo&Co
 
Nieuwsbrief Mo&Co, Editie 02 - Jaargang 2013
 
 
 
 

Mo-dag zaterdag 11 mei

Dank dat jullie er waren en zoveel met elkaar wilden delen. Naast alle optredens, prachtig zingen en gitaarspel (thx Sander!) maakte Milou een filmpje om andere Mo-gangers te inspireren. Het bestand is te zwaar om zo mee te sturen, maar stuur een e-mail naar christiane@moniquerosier.com en dan zorgen we dat je het via WeTransfer kunt downloaden.

Nieuwe vorm Mo-dagen

We gaan vanaf september één zondag per maand een nieuw soort Mo-dag organiseren. Deze dag zal iets intensiever zijn dan de bekende Mo-dagen en elementen bevatten uit de Mo&Co training. Een zogenaamde Mo&Co trainingsdag. Naar beide vormen is veel vraag en op deze manier is er voor iedereen ruimte om een enkele keer of als je wilt een aantal keren mee te doen. De groep zal steeds uit maximaal 20 deelnemers bestaan. Je boekt van tevoren (we werken eraan om dit via de agenda op de website te doen) en betaalt vooruit, dan ben je verzekerd van een plekje. Van tevoren meerdere keren inboeken (plus vooruit betalen) mag natuurlijk ook. De prijs per dag (10-17u) is € 80 incl. btw en is inclusief verzorging en een heerlijke lunch van Groenland.

Lekker in je Lijf evenement

Op donderdagavond 23 mei was Monique een van de sprekers tijdens dit jaarlijkse evenement in Maarssen. Het thema was Nederland Dieet Vrij. Via onderstaande link kun je de video bekijken.
Lekker in je Lijf - Maarssen, 23 mei 2013

Interview Glamour

Als je op onderstaande link klikt, kom je op het artikel in de glossy Glamour van juni 'Aan het lijntje'. Gelukkig: de wereld is het met ons eens. Nooit meer op dieet!
Aan het lijntje

Zomervakantie

Monique werkt van 1 juli t/m 6 augustus alleen op donderdag en vrijdag. De agenda is zo aangepast dat je alleen op deze dagen sessies kunt boeken. In deze periode is er tijd vrij gemaakt voor ontspanning maar ook voor het schrijven aan het nieuwe boek. Ook e-mailen en sms'sen/app'en in deze vakantietijd als het kan graag op donderdag en vrijdag.
Een heerlijke zoete zilte zomer!
Liefs, Monique & Christiane

Monique Rosier

 

www.moniquerosier.com

 

De kunstwerken in deze nieuwsbrief zijn van MTHM (www.mthm.nl)

Nieuwsbrieven kun je altijd nalezen op de www.moniquerosier.com

 Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Nieuwsbrieven
Maak een afspraak
Info & Contact